Find en elektriker, der har styr på sine aftaler

Der er mange elektrikere som arbejder i deres fritid for at tjene nogle ekstra penge. Som fagperson vil der i perioder være meget travlt, da kunderne har brug for en elektriker der bl.a. kan opsætte lamper, diverse elinstallationer, installerer og monterer systemer, sikre at installationer er udført korrekt og meget mere. Det er vigtigt at du hele tiden viser dine kunder at du har styr på aftalerne og ved hvornår hvad skal ordnes. Derfor er det en god ide at have en kalender, hvor du kan føre alle aftalerne ned. På denne måde er du sikker på ikke at glemme en aftale.

Hav styr på aftalerne

Som selvstændig er det vigtigt at du har et system med hvordan du holder styr på dine aftaler. Ifølge statistikker er der mange som skriver aftalerne ned i telefonen, så du har et overblik over det. Andre kan bedre lide at skrive det ned fysik og har dermed en kalender på sig hele tiden. Når man som virksomhed har et stort kundekartotek, så er man også nødsaget til at have overblik over hvornår der er plads i kalenderen til at en elektriker kan komme ud for at løse nogle arbejdsopgaver. Derfor er det godt at have styr på ugerne, så kunderne kan få at vide hvor lang ventetid der ca. er.

God kundeservice er vigtigt

Kunderne kommer altid i første række og derfor skal du som den professionelle yde en så god kundeservice som mulig. Det vil sige, at det er en god stil hvis du ringer og kan flytte en aftale frem hvis der er aflysninger eller huller i programmet. Denne service sætter mange kunder stor pris på, da det viser, at elektrikeren har i mente hvem der gerne vil have hjælp så hurtigt som muligt. Hvilken uge er vi i? Netop det skal du have styr på, så kunden kan få besked.

Få tilfredse kunder

Når en elektriker har styr på sit kram, så afspejles det automatisk også i elektrikerens arbejde. Når du leverer et godt arbejdsresultat, så er kunderne også gode til at give firmaet en anmeldelse eller komme igen når der er andre arbejdsopgaver der skal løses.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *