Få refusion når du lader din elbil op ude i byen

Der er mange gode fordele ved at købe en elbil og til trods for, at du måske har hørt den store polimik fra elbils-ejere omkring de stærkt stigende energipriser og el-priser, så er det alligevel slet ikke så dyrt at skulle fylde “brændstof” på sin elbil. Der er nemlig mulighed for at opnå refusion på den strøm du anvender, når du skal oplade din elbil fra en lade stander. Der kan altså være penge at spare, hvis du vælger den rette lade løsning til bilen, noget kan bedre svare sig end andet. Og det er netop det spørgsmål der mest af alt følger med den øgede interesse for de eldrevne biler; Hvad koster det at lade en el-bil op og køre afsted på landevejen? Det er ikke til at sige præcist, da el priserne er varierende, men en refusion af afgift er mulig når du vælger at have en aftale med leasing eller abonnement på el til din elbil. 

Derfor kan du få gavn af refusionen på elafgifterne 

Det er jo som sådan ikke dig som privat forbruger der får gavn af, at der er mulighed for en refusion af afgift på det el, der sælges gennem service, leasing eller abonnementsaftaler, men virksomhederne som står bag en sådan ordning. Som det ser ud nu, så vil virksomhederne opnå en refusion hvis de vælger at udlåne muligheden for køb af el til eldrevne biler, men det ses også, at det i høj grad kommer dig som forbruger til gode. Det ses nemlig, at langt langt de fleste leverandører af el gennem en lade stander, refunderer den afgift der bliver refunderet til kunderne. Jo mere el du køber gennem et bestemt firma på en abonnementsordning eller lignende, jo flere penge vil du kunne få refunderet gennem selskabet selv og få sat ind på din konto. Det er altså både en fordel for selskabet, der kan tilbyde billig el til forbrugerne, men det er også en fordel for dig, der i sidste ende vil komme til at betale betydeligt mindre i el til din bil, end hvis du skulle lade derhjemme. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *