Sådan vælger du det rigtige lys derhjemme

Denne artikel er sponsoreret

Du ved sikkert allerede, hvor vigtigt lys er. For de fleste har nok bemærket, hvordan både energiniveauet og humøret falder, når vinteren nærmer sig, og dagtimerne bliver færre. Heldigvis er der råd for manglen på lys fra oven.

For du kan nemlig også bruge lys i hjemmet på samme måde. Netop derfor er det også en god idé at vælge lyset til hjemmet med omtanke. For det kan betyde meget, hvad du vælger, og hvordan du bruger lys. Læs med her, hvis du vil blive lidt klogere på, hvordan du skal vælge. Du finder desuden meget mere inspiration hos Antidark.

Vælg de rigtige pærer

Selvom mange måske tænker en del over deres lampevalg i forbindelse med indretning af hjemmet, så er det særligt pærerne, der har betydning for belysningen. Derfor er det værd at have særligt øje for netop pærer.

Der findes forskellige slags pærer. I første omgang er det vigtigt, at du vælger dem, der passer til lamperne. Dernæst kan det være godt at overveje, hvilken slags lys du vil have.

Afhængigt af rummet kan der fordele ved både et gulligt og blåligt lys. Du kan tilmed overveje, om en farve kunne passe i rummet.

Dernæst skal du se på lumen. Jo højere lumen, des mere lys vil pæren afgøre. Også her vil der være forskel på, hvor du har brug for hvad. Det er dog op til dig at afgøre det.

Bred lyset ud med den rigtige lampe

Din lampe er naturligvis også væsentlig, når det kommer til belysning. Ikke mindst fordi forskellige lampedesigns vil brede lyset ud forskelligt.

Det kan derfor være en fordel at se på, hvordan forskellige lamper kaster lys ud i rummet. Nogle steder kan du måske have behov for et fokuseret lys, mens du andre steder kan have behov for at lyse et helt rum op.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *