Få vaskekælderen op at køre

Er du ansvarlig for indkøb og drift af vaskemaskiner og tørretumblere i en boligforening? Så er du med garanti også klar over, hvor mange ting, man egentlig skal have in mente, når man køber nyt ind. Først og fremmest er det nødvendigt for jer at være opmærksomme på, hvor mange der er behov for. Måske I allerede har en tørretumbler, der er velfungerende, men der altid er kø til den? Så kan det være, en ekstra kan gøre tricket.

Hvis du er i tvivl om, hvilken tørretumbler, der vil være bedst for jer at investere i, så se mere her. Det kan være, du kan hente inspiration til, hvad der passer bedst ind. Her er det både kapacitet og materiale, der har relevans, så det kan godt betale sig at bruge lidt tid på lige at sætte sig ind i det. Desuden er det en god idé, at I får et betalingssystem koblet på.

Hvad prioriteres højest?

Det er en god idé at finde ud af, hvad I egentlig prioriterer højest. Ofte er det sådan, at man i fællesvaskerier prioriterer en vaskemaskine og tørretumbler, der er effektiv nok til, at tøjet kan tørres hurtigt, så der kan komme flere til at bruge den på kortere tid. Det kan være, det også er noget af det, I har til at stå højt på ønskelisten.

Samtidig er det nødvendigt at kigge på, hvor energieffektive de enkelte tørretumblere er. I vil formentlig gerne have en tørretumbler, der optimerer energien så godt som muligt, så I kan blive fri for ekstra udgifter til elektricitet, som kunne være undgået ved at have investeret i en anden maskine. En anden ting handler også om kapaciteten. Hvor store mængder tøj skal der være plads til at tørre på en gang? Mange industritørretumblere har stor kapacitet, men sørg for at kigge på hver enkelt model.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *