Guide: alt du skal vide om hunderacen Bichon Frisé

Leder du efter information om hunderacen Bichon Frisé? Så er du kommet til det helt rette sted! Herunder får du nemlig en guide med alt den information, du skal bruge om Bichon Friseén. 

Oprindelse

Hunderacen Bichon Frisé er en af de ældste hunderacer, der findes. Faktisk kan netop denne hunderace spores helt tilbage til 1400-tallet, hvor de levede på de kanariske øer. Selvom Bichon Friséen er bedst kendt fra de varme lande, trives den i dag overalt i verden. Den store, fine pels på hunden gør, at den kan leve og trives i bedste velgående i kolde Danmark. Bichon Friséen var oprindeligt en jagthund, men er i dag en klassisk selskabshund, der er elsket af familier over hele verden.

Aktivitetsniveau

Bichon Friséen er den perfekte selskabs-og familiehund, fordi den har et ganske almindeligt aktivitetsniveau. Ligesom alle andre hunderacer, kræver Bichon Friséen et par gåture om dagen, for at den kan blive stimuleret. Derudover elsker den at lege og være nysgerrig. Bichon Friseén elsker dog mest af alt at slappe af med dens hundeejere. Hvis du leder efter en ny sofamakker, er Bichon Friséen et rigtigt godt bud! Hunderacen knytter sig hurtigt til sine mennesker, og du kan derfor forvente at få en ven for livet.

Mentalitet

Som tidligere nævnt er Bichon Friséen både nysgerrig og legesyg. Hunderacen er dog også kendt for at have et roligt sind, som gør, at den sjældent er fjendtlig eller sky overfor nye mennesker, den ikke kender. Derudover er Bichon Friséen yderst intelligent. Ønsker du at lære den tricks, er der rig mulighed for dette! Den lærer desuden hurtigt at gå i snor, da den har en stor trang til at yde og tilfredsstille sin egen. Der er ingen tvivl om, at Bichon Friséen med sin charme og selvsikkerhed kan sno enhver hundeelsker omkring dens pote! Køb bichonfrisé, hvis du ønsker en glad selskabshund. 

Pleje af pels

Bichon Friséen har et specifikt udseende, der er med til at gøre den ekstra sød at se på. Det specielle ved Bichon Friséen er pelsen. Netop denne hunderace har en fin og silkeagtig pels, der får den til at ligne én stor pelsbold. Det er noget af dette, mange falder for ved hunderacen. Vælger man at anskaffe sig en Bichon Frisée, skal man dog være opmærksom på pelsplejen. Den silkebløde pels kræver nemlig meget opmærksomhed og vedligeholdelse. Som hundeejer skal du børste pelsen omhyggeligt igennem samt vasken pelsen ofte, for at finheden og blødheden består. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *