Sådan fornyer du et gammelt rum

Er du flyttet ind i en lejlighed eller i en bolig af ældre dato, der virkelig trænger til en kærlig hånd? I denne artikel får du indretningstips, der på nul komma fem kan transformere dine gamle rum til nye og spændende værelser, du vil elske at bo i!

Flyt og installér stikkontakter

Er det hele hjemmet, der lige nu ligner en skrotbunke? Det er okay! Vi tager et rum ad gangen, så det ikke føles så uoverkommeligt. Vælg et mindre rum først. Det handler blot om at gå i gang, og du behøver ikke at gabe over de største projekter først. Måske har du valgt dit soveværelse eller dit nye kontor. Før du påbegynder malingprojekter, bør du hyre en elektriker med erfaring til at flytte eller i det hele taget installere stikkontakter, så du kan hænge lamper op, der hvor de passer ind i rummet.

Når du har fået styr på det elektriske arbejde, kan du begynde at male væggene i de farver, du ønsker. Allerede nu ser værelset helt anderledes ud, og det giver dig sikkert masser af inspiration til, hvordan du gerne vil indrette dit værelse med møbler og vægophæng.

Lav en plantegning

Det kan hjælpe dig at have styr på, hvad du har plads til i værelset. Tag mål af rummet og lav en plantegning. Nu kan du tage ud og shoppe møbler, men husk at have dit målebånd med under armen, for du får brug for at vide, hvor mange møbler, du har plads til!

Når møblerne er kommet ind, har du kun vægpynt tilbage. Måske vil du gerne pynte væggene med billeder af dine venner, din familie og med skønne oplevelser og minder. Det kan også være, at du gerne vil have en bestemt type kunst op eller tænker i bestemte farver. Uanset hvad, har du snart et helt færdigt rum!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *