Læs om de automatiske feriesvar på mail

Alt for mange danskere lader sig forstyrre i deres ferie af de mange arbejdsmails, der tikker ind. Det kan ofte betyde, at samvær og nærvær med familie og venner bliver ufrivilligt nedprioriteret til fordel for besvarelse af mails. Mange giver udtryk for, at selvom de godt ved, at de ikke behøver at respondere, rammes de af en følelse af forpligtelse og dårlig samvittighed, hvis de udskyder svaret til efter ferien. 

Du kan her få gode råd til at håndtere one.com mail og lære, hvordan du kan holde ferie med god samvittighed.

Mange mennesker tjekker deres mail trods ferie 

Enten har vi selv oplevet det på egen krop, eller også har vi oplevet at vores nærmeste gør det; tjekker arbejdsrelaterede mails i deres fritid. Når ikke kroppen får lov til at koble af og holde ferie, forbliver ens mentale tilstand i en form for alarmberedskab, hvor kroppen altid skal være klar til at reagere. Det betyder også, at man ofte føler sig utilstrækkelig både på ferien, overfor sine nærmeste og på arbejdet – fordi man ikke er fuldt til stede nogle af stederne.

Sådanne situationer kreerer stress, og man bør derfor undgå dette.

Få en guide til hvordan du opretter et automatisk feriesvar – og hold ferie med god samvittighed!

Hvis ikke du allerede har stiftet bekendtskab med et automatisk feriesvar, er dette en rigtig god idé at tage i brug. På den måde bliver dine mails besvaret med, at du i øjeblikket afholder ferie, og at du vil svare, når du er retur. Det betyder også, at du kan holde ferie med god samvittighed uden at bekymre dig om, hvilke mails, der har brug for dit svar. 

Hvis du ikke ved, hvordan du opretter et feriesvar, som automatisk afsendes, kan du finde udførlige guides, der både har tekst og videomateriale. Således bliver du guidet godt og sikkert igennem hele processen.

Spar på strømmen og sluk din computer – dine mails kan godt vente 

Hvis du i dine ferieperioder eksempelvis undlader at tænde din arbejdscomputer for at tjekke dine mails, vil du også automatisk spare på strømmen. Det vil gavne alt fra din elregning, til klimaet og ikke mindst dig selv.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *